Hoofdmenu

Home

Magneetveld Therapie

Medical Taping

Slickbad Therapie

Laser Therapie

Sport of ontspanning massage

Contact

Magneetveld Therapie

Unieke behandeling met de M/3 modulizer magneetveldtherapie.

In de jaren 60 is men daadwerkelijk begonnen met het wetenschappelijk onderzoeken van de werking van magneetvelden op het medische terrein. Op dit moment bestaan er al zo`n 6000 wetenschappelijke studies hierover.

Men beschikt over wetenschappelijke onderbouwde resultaten aan menselijke kraakbeencellen, onder invloed van specifieke magneetvelden.
Hoewel bijna alle indicaties hiervoor in aanmerking komen, is ARTOSE een van de belangrijkste medische problemen van deze tijd, die met deze methode succesvol kunnen bijdrage tot herstel of verbetering van u klachten.


Uiteraard zijn er ook contra indicaties, men moet dan denken aan pacemaker, zwangerschap, tumorziekte of gewrichtsinfectie door bacteriën.
Fysische therapie (natuurgeneeswijze) kunnen probleemloos met de magneetveld methode worden gecombineerd en kan zelfs bevorderend werken.

De behandeling bestaat uit: iedere werkdag één uur gedurende 14 dagen, daarna eenmaal in de maand één uur massage gedurende vijf maanden, voor controle en beoordeling.

Voor meer informatie kunt u het contact opnemen met TH Nouwens, de adresgegevens vindt u onder de knop contact aan in het linkermenu.