Hoofdmenu

Home

Magneetveld Therapie

Medical Taping

Slickbad Therapie

Laser Therapie

Sport of ontspanning massage

Contact

Sport of ontspanning massage

Wat is het verschil?

Een sportmassage is over het algemeen wat steviger dan een ontspanning massage er word meer de nadruk gelegd op e.v.t. blokkeringen waar de sporter of sportster last van zal hebben of misschien kan krijgen.

Ontspanning massage is eigenlijk één half of één uur genieten van de diversen handgrepen die door de masseur met beleid worden uitgevoerd. Alles in en met aangepaste ruimte en muziek.

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een combinatie daarvan. Dus een ontspannende sportmassage. Het is in de praktijk gebleken dat zowel mannen als vrouwen van een stevige massage houden, men moet na afloop kunnen zeggen, hé hé dat voelt goed, dit was echt een massage.

Een groot verschil is de sportmasseur op een sportaccommodatie, hier word van je verwacht een preventief plan op te zetten om blessures zoveel mogelijk te voorkomen. Mochten er toch blessures zijn of komen, dan is het de taak van de sportmasseur om de sportman of sportvrouw zo spoedig mogelijk weer aan het sporten te doen deelnemen. Het is hier waar ik ook diversen technieken van in huis heb, deze technieken worden u persoonlijk en begrijpbaar uitgelegd, zodat we met een gepaste oplossing tot een zo spoedig mogelijk herstel komen van u klachten.